fallback

Доколко е полезна липсата на грим и как да го поставяме правилно?

Топ гримьорът Грета Великова даде своите практически съвети в студиото на "България сутрин"

28.08.2017 | 10:44 Автор: Жанета Нейкова

Дерматолози разкриха колко полезна може да бъде за кожата на лицето липсата на грим. Едно от преимуществата е предотвратяването на появата на суха кожа.

Топ гримьорът Грета Великова даде своите полезни съвети, някои от които и практически, в студиото на Bulgaria ON AIR, като подчерта, че лятото е по-добре да носим по-малко количество козметични средства от този тип.

"Гримът е важен доколкото да извади най-хубавите черти, но без да се прекалява с него. Момичетата в млада възраст трябва да слагат нещо по-леко", посъветва Грета Великова в "България сутрин".

Гримьорът апелира всички девойки да поддържат кожата си чиста и хидратирана. За да бъде тя нормална и жизнена, магическата формула за Великова е 7 часа сън и 7 чаши вода от 250 мл.

Според гримьора най-важното за една жена е да подчертава скулите си, но много често дамите не успяват да уцелят точното им място. 

Великова показа как, ако с четчица докоснем почти началото на косата и приближим с нея лицето, тя ще стигне до зоната точно под скулата и няма как мястото да се обърка.

Като цвят руж, който да използват дамите, топ гримьорът препоръчва бледо розовото.

 

fallback
Още от България сутрин
fallback