fallback

Числата - ключ към същността на човека

Нумерологът Миглена Горанова разясни за какво отговарят различните числа в индивидуалната карта на всеки човек

02.08.2017 | 11:00 Автор: Мария Аладжова

В нумерологията вярват всички - някои си признават, други не. Жените го правят по смело и открито, а мъжете - по-спокойно и лежерно.

В древността с нумерология са се занимавали предимно мъже и то с научни цели.

Днес тази наука разкрива индивидуалните особености на всеки човек и помага за разрешаване на проблеми или по-проницателно разбиране на случки и ситуации, с които се сблъсква той.

Така например числото 8 в пълната карта на дадена личност често символизира получаващата енергия, с която обладава този човек. Това разказа в "България сутрин" нумерологът Миглена Горанова.

11 и 22 пък са "господарски числа".

"Хората със силните господарски числа имат голям потенциал натрупан и огромна опитност в отминал живот. Това не означава, че техния живот е много лесен. По-скоро те идват и създават мащаб и имат куража да променят вибрациите около себе си, да променят ситуациите, да се изправят пред тях и да се опълчат", разясни Горанова.

Числата в картата се изчисляват чрез специална методика, добави тя.

Всяко число обаче може да има различни проявления. 3 например е свързано със страховете, с любопитството, с натрупването, с изобилието, с парите. В зависимост от това как се проявява то в картата - дали със страх или любопитство - може да посочи на човека в кои сфери трябва да поработи над себе си.

Често до нумерологията прибягват влюбените, за да разберат дали човекът до тях е правилният. Тези без половинки пък се надяват чрез числата да разберат дали ще се обвържат.

"Много пъти това, че не срещаме партньор, не означава, че го нямаме по съдба. В нас самите има някакви страхове, някакви блокажи, някакви проблеми и ние се стремим да го изтласкаме този момент, защото ще излезем от зоната на комфорт", подчерта Горанова.

Обикновено хората, в чиито карти отсъства числото 5, са със скрита емоция, която не може да се прояви, заради предателство в предишния живот. Именно това понякога се оказва спънка по пътя им към откриването на личното си щастие. 

fallback
Още от България сутрин
fallback