fallback

Как да се справим с проблемите чрез тета лечението

Здравка Атанасова пред Bulgaria ON AIR за влиянието на подсъзнателна основа

01.08.2017 | 10:01 Автор: Тодор Петров

Тета лечението е метод, чрез който се научаваме да проникваме в нивата на нашето подсъзнание. Там се съхраняват спомените, чувствата и усещанията ни, които управляват нагласите, убежденията и нашето поведение. Там ще намерим причините за проблемите си, а също и пътеките за преодоляването им.

"Не е трудно, всеки може да го научи. Просто хората трябва да повярват как с медитация може за един час да промениш убежденията си, увери в "България сутрин" Здравка Атанасова, която практикува метода тета лечение. 

Тя поясни, че тета лечителят влиза в медитация, за да може мозъчните ни вълни да вибрират на необходимото ниво. Човек може да се настани удобно, да се отпусне и да му бъде хваната ръката, за да се осъществи енергийна връзка.

"В тета търсим корена на убеждението и след това задаваме въпроса "На какво хубаво те научи това?". Човек започва да осъзнава и на 70-80% вече е променил убеждението. След това правим внедряване", сподели още гостът на Bulgaria ON AIR.

Здравка Атанасова отбеляза пред Константина Живова, че лечението може да се провежда и групово, но индивидуално се работи по-дълбоко. Тя даде пример със случаи на тежки кашлици, косопад, проблеми с бъбреците и заекване, които се преодоляват благодарение на тета лечението. 

 

fallback
Още от България сутрин
fallback