fallback

"Пилето, което казва Ку" с последно за сезона представление на 29 юни

Иван Юруков подробно в "България сутрин" за моноспектакъла

26.06.2017 | 11:50 Автор: Мария Аладжова

На 29 юни от 19,30 ч. в Нов театър НДК ще се състои последното за сезона представление - "Пилето, което казва Ку". Моноспектакълът на актьора Иван Юруков обра овациите в Пловдив в Лятно кино “Орфей”, където сцената е открита.

"Имаше страшно много хора. Времето беше с нас, природата ни съдействаше отвсякъде - по време на спектакъла се обаждаха разни птици и кучета дори", сподели Юруков в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

"Сценарият е на Александър Урумов, а музиката на Михаил Шишков. Работата беше интензивна - около един месец подготвяхме представление с колегите и се получи нещо уникално. Едно театрално бисерче, което с удоволствие го представяме пред публиката".

"Моят герой е човек, поставен на кръстопътя на живота си. Равносметката на живота си я прави пред публиката, като публиката се явява единственият партньор в спектакъла и става свидетел на една богата палитра от персонажи, герои, през които той е минал в живота си. Съпоставяйки себе си с тях, намира изход от собствената си ситуация", разказа още Юруков.

Чуйте пълния разговор с Иван Юруков във видеото.

fallback
Още от България сутрин
fallback