fallback

Таен запис разкрива нещастието на принцеса Даяна

"Тя не бе подготвена за ролята си на експонат в музея на кралското семейство", каза Мариана Хил в "България сутрин"

14.06.2017 | 10:45 Автор: Жанета Нейкова

Биографът на принцеса Даяна извади таен запис, който разкрива нещастието й от брака с принц Джордж. 

Принцеса Даяна влезе в кралската институция, която е паметник на културата в Англия. Тя не бе подготвена за ролята си на експонат в този музей. Това каза в "България сутрин" преводачът Мариана Хил.

Гостите на Bulgaria ON AIR дискутираха живота на принцесата в двореца и същността на кралското семейство на Великобритания.

"Британското кралство е като герба на една държава. Даяна нямаше място в Бъкингам. Самият принц Чарлз дори е нещастен в ролята си на експонат в кралската институция", допълни Хил.

Журналистът Соня Колтуклиева сравни принцесата с британския министър-председател Маргарет Тачър като каза, че първата жена премиер на Острова е променила Великобритания като е започнала икономическа революция, а Даяна е изменила отношението към монархията, повлияла е на сковаността на кралското семейство.

"Принцесата шампанизира, очарова тази невероятна приказка на смърт, власт и подтисничество", смята Колтуклиева и даде пример как изложба с дрехите на Даяна има по-големи опашки от посетители, отколкото хората, които чакат да видят Бъкингамския дворец.

 

 

 

fallback
Още от България сутрин
fallback