fallback

Tango Cats и страстта към тангото

"Котките" с уникален концерт тази вечер в София

31.05.2017 | 11:32 Автор: Тодор Петров

Могат ли котките да танцуват танго? Tango Cats се ражда от любовта на трима български музиканти към танца на страстта - тангото. "Котките" обаче разбиват на пух и прах познатото, с което публиката свързва този стил. 

Концертите на Tango Cats никога не са едни и същи, a тази вечер от 8 часа в Sofia Live Club ще се състои един такъв.

"Ще се опитаме да танцуваме различни танга като усещане. "Котките" са първата формация в България, която се опитва да свири танго като танго. Довечера ще чуем танго, изпълнено като танго и ние ще го изтанцуваме", сподели в "България сутрин" учителят по танго Владислав Петров.

"Решихме, че всеки път ще каним по един музикант, който ще допринася за нашето развитие. Променяме доста представленията, когато влиза някоя нова "котка", разясни Зорница Цветанова от Tango Cats пред Bulgaria ON AIR.

Участие в тазвечершния концерт ще вземат още Васил Златанов (акордеон), Веселин Веселинов-Еко (баС) и Стоян Янкулов-Стунджи (барабани).

Пианстът Младен Тасков добави, че всички участници в проекта са много различни и именно затова "нещата се получават интересно". Постоянните промени, които правим са за добро, отбеляза той и благодари на своите колеги от Tango Cats.

 

fallback
Още от България сутрин
fallback