fallback

Александра Богданска - в света на модата или в света на скандала?

Изкуството да съчетаеш професията модел с личния живот

22.05.2017 | 10:58 Автор: Василена Василева

Отдавна съм осъзнала, че като публична личност, наред с позитивите няма как да липсват и негативи по мой адрес, коментира моделът Александра Богданска пред Bulgaria ON AIR.

По повод скандалните снимки, свързани с нея, които обиколиха медийното пространство преди време, тя заяви, че единственото, което я е притеснявало е било това как семейството ѝ ще реагира на цялата ситуация.

"Това, което най-много ме е огорчавало някога е, че жълтите медиите бяха намерили снимка на мен и семейството ми, а под нея бяха написали как баща ми, който е общински съветник, се занимавал с крупни сделки, а майка ми била в болница, защото се поболяла от поведението ми", сподели Александра.

Тя допълни още, че след раздялата не поддържа взаимоотношения с бившия си приятел Даниел Петканов, а най- голямата обида за нея било това колко крайно са реагирали хората, след като разбрали за изневярата ѝ.

"Дори се стигна до там да ме замерват с храна пред едно столично заведение. В крайна сметка отношенията между двама души са нещо лично и никой няма право да се меси в тях", каза Богданска в студиото на "България сутрин".

Вижте видеото с целия разговор:

 

fallback
Още от България сутрин
fallback