България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Милан Джуниър Камп от 3 до 8 юли в Дряново

Срокът за записване във футболния лагер е удължен до 15 юни

16.05.2017 | 10:30 Редактор: Тодор Петров
Милан Джуниър Камп от 3 до 8 юли в Дряново

Кампанията Милан Джуниър Камп 2017 ще се проведе от 3 до 8 юли в Дряново. Миналата година инициативата събра рекорден брой деца от 250, а осем от тях бяха избрани да заминат на финалния турнир в Милано. 

Крайният срок за записване във футболния лагер е удължен до 15 юни, уточни пред Bulgaria ON AIR председателят на УС на ФК "Локомотив" (Дряново) Тодор Георгиев. 

"Милан" организира в цял свят такива кампове и се правят пресявания. Ако някой е много талантлив, той остава в школата на Милан. Те показват стандарта и как се тренира професионален футбол", сподели той в "България сутрин".

От думите му стана ясно още, че всяко дете ще получи безплатна екипировка, раница, и топка. Тодор Георгиев подчерта, че Дряново разполага с прекрасни футболни терени по европейски стандарт. 

"Италианските треньори са много стриктни, а тренировките са двуразови", каза още той и добави, че е изготвено специално хранително меню, което е осигурено на децата.

Някои от децата, които миналата година са взели участие в Милан Джунър Камп вече са в школите на "Лудогорец", "Черно море", "Берое", "Левски" и "Славия", отбеляза гостът на Константина Живова.