fallback

Антон Кутев от БСП не вярва "Борисов" 3 да раздаде възмездие

"Борисов" 2 имаше много повече възможности, отколкото има сегашният кабинет и не го направи", заяви в "България сутрин" политикът

08.05.2017 | 09:37 Автор: Жанета Нейкова

Според Антон Кутев от БСП Бойко Борисов дойде на власт преди 10 години заради идеята, че ще раздаде възмездие. "Аз не знам друг човек, който е имал толкова много власт, колкото имаше той през предишния си мандат, но и тогава не успя да донесе възмездие. Каква е логиката да го направи сега?" - попита политикът в студиото на "България сутрин".

Пред Bulgaria ON AIR Кутев бе категоричен, че не вярва "Борисов" 3 да направи за България повече от "Борисов" 2, тъй като предишният кабинет е имал много повече възможности, отколкото има този сега.

"По време на обсъждането на правителството цитирах едно изказване на Волен Сидеров от парламента отпреди 2 години и половина през ноември, когато се гласува предишният кабинет на Борисов. Тогава той много ясно изрази причините си защо няма да гласува за ГЕРБ, като 5-6 от тях бяха много силни", твърди Кутев. 

Депутатът от БСП продължи, че нито едно от изброените от Сидеров неща наистина не са се случили, което означава, че политикът е бил прав като е казал на управляващите тогава "Не вярвам, че ще изпълните всичко изброено от мен".

"Защо Волен сега е решил, че може да влезе в управлението, за мен е загадка", остави отворен въпроса Антон Кутев.

 

fallback
Още от България сутрин
fallback