fallback

"Масовото телевизионно шествие на Байрактаров цели подмолие между Патриотите"

Това смята Искрен Веселинов член на ПФ, който коментира пред Bulgaria ON AIR решението на Димитър Байрактаров да напусне партията

15.02.2017 | 08:53 Автор: Жанета Нейкова

Целта на това масово шествие на господин Байрактаров по всички телевизии е да се осъществяват подмолни действия между Обединените патриоти. Винаги има напрежение при съставяне на листи, но за първи път виждам такова широко отразяване на дребнавите действия на един човек, който говори общи приказки. Това каза в студиото на "България сутрин" Искрен Веселинов, член на Патриотичния фронт.

Пред Bulgaria ON AIR политикът коментира решението на Димитър Байрактаров да напусне Патриотите, който обяви това в отворено писмо до всички медии. Според слухове, бившият народен представител си тръгна от Патриотичния фронт, защото не е получил обещаното му първо място в листите на партията за изборите на 26 март.

"Байрактаров вероятно се чувства лично обиден, но, в крайна сметка, ако той е влязъл в политиката с цел и, моментът, в който тази цел е подкрепена с най-сериозни финансови постъпления и, когато Патриотите са наистина обединени, той да хвърля кал по каузата не изглежда добре", смята Веселинов.

Той е на мнение, че Димитър Байрактаров обслужва други интереси и, че е използван от политическата вълна, която се опитва да събори доверието в Патриотичния фронт.

"В момента Обединените патриоти сме една от големите политически сили и шансовете да спечелим изборите никак не са малко. Според мен това е причината да има такова масово тиражиране на такава дребна случка като напускането на Димитър Байрактаров", предполага политикът.

 

 

 

 

fallback
Още от България сутрин
fallback