България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Константина Живова за книгата "Завинаги": Любовта е днес, любовта е сега!

Водещата на "Днес" представя първия си роман в столицата

20.10.2016 | 11:07 Редактор: Мария Аладжова
Константина Живова за книгата

Събитие, вдъхновено от любовта - това ще се случи днес в столицата, където ще бъде представена книгата на водещата на "Днес" по Bulgaria ON AIR Константина Живова. Първият ѝ роман "Завинаги" скоро ще стане на една година, а тя от своя страна за пореден път ще събере група от талантливи дами, с които заедно ще отправят важно съобщение към публиката, а именно:

"Посланието на романа е, че любовта е днес, любовта е сега и не трябва да изпускаме момента, когато почувстваме тази любов. Без значение дали е към мъж, дали е към приятел, дали е към роднини, близки, трябва да ги казваме нещата навреме, защото утре може да е късно", сподели водещата в "България сутрин" по Bulgaria ON AIR.

"Пишейки този любовен роман, и познавайки популярни личности, мога да направя едно събитие, свързано със събитието любов, защото книгата "Завинаги" е любовен роман", разказа още тя.

"В книгата се разказва за три най-добри приятелки и техните любови и любовни истории и въобще знаем - всяка една жена има своето обкръжение от любими приятелки, с които споделя, с които се радва, с които е щастлива или пък страда".

Авторката обаче отбелязва, че "Завинаги" може да заинтригува както дамите, така и представителите на силния пол, тъй като част от тях припознават и своите романтични отношения с жените. 

Вижте какво още разказа Константина Живова в "България сутрин":