България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Sofia fashion week и новите есенно-зимни тенденции в модата

Лайфстайл блогърите Звезделина Цолова и Цветина Цекова представиха материи, кройки, бижута и обувки в ефира на Bulgaria ON AIR

13.09.2016 | 10:30 Редактор: Луиза Божинова
Sofia fashion week и новите есенно-зимни тенденции в модата

Мина първата вечер от Sofia fashion week, която беше на световни брандове, които имат представителство в България. Предстоят още четири, като в четвъртък ще се представят млади български дизайнери. Най-голямата идея на Sofia fashion week е именно да се дава възможност на тези лица да усетят тръпката на голямата сцена, да се докоснем ние до техните произведения на изкуството.

Това каза модният и лайфстайл блогър Звезделина Цолова в предаването "България сутрин". Цолова е автор на блога mintstories.comкойто има от около две години. 

"В последната вечер ще видим една колекция, която включва фолклорни мотиви. Най-хубавото е, че се дава сцена на български млади дизайнери", допълни Цветина Цекова, също моден блогър, автор на cvetybaby.com.

Двете коментираха, че модното блогърство не е толкова разпознаваемо у нас, но хората, които ги търсят и им пишат за съвети, стават все повече и повече, започват и съвместни работи с брандове.

Звезделина Цолова и Цветина Цекова показаха в ефир новите есенно-зимни тенденции в модата, представиха елегантни рокли, вталени панталони, якета, бижута и обувки. Вижте във видеото: