fallback

Ива Николова: Ген. Радев не иска да каже дали е русофил или русофоб!

"Той казва "българин съм", ама то това не работи", коментира тя

02.09.2016 | 08:42 Автор: Мария Аладжова

Ако Бойко Борисов не се кандидатира на предстоящите президентски избори, победата на ГЕРБ ще бъде много под въпрос. Това каза в "България сутрин" журналистът Ива Николова в коментар за предизборните неволи два месеца преди окончателния вот.

"Имам едно подозрение, че патриотите като нищо могат да надскочат БСП. Заради вътрешни скандали, заради нехаресването на ген. Радев, заради нежеланието на генерала да отговори русофил ли е или русофоб. Той казва "българин съм", ама то това не работи", коментира Николова.  

Независимо от това сблъсъкът на тези избори отново ще бъде между ГЕРБ и БСП, заяви от своя страна математикът Михаил Константинов.

Той отбеляза, че одобрява избора на кандидат от Реформаторския блок Трайчо Трайков:

"Г-н Трайков е бих казал една достойна кандидатура и той има реални шансове да се бори за третото място. Аз му желая второто място, ако може, но трябва да бъдем реалисти - досега сблъсъкът на балотаж е бил дясно - ляво", коментира Константинов.

Ива Николова обаче не се съгласи с математика. Тя прогнозира предпоследно място за кандидата на РБ в надпреварата за "Дондуков" 2.

 

 

fallback
Още от България сутрин
fallback