fallback

Odd Crew с концерт на 3000 метра височина

Доброволците в инициативата "За чиста и защитена рила" събраха над 12 тона строителна отпадъци

01.08.2016 | 11:43 Автор: Мария Аладжова

Концертът на връх "Мусала", организиран с цел да се съберат строителните отпадъци в Рила, е пожънал успех.

Това разказаха в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR Боян Георгиев - Бонзи и Васил Райков от групата Odd Crew, които също се включиха в инициативата, която събра около 1000 доброволци.

"Събрани са между 12 и 13 тона строителни отпадъци. Успяхме да изпълним задачата, която си бяхме поставили, дори никой не очакваше толкова много боклук да бъде събран. Нашият екип остана и до днес, за да продължат да извозват отпадъците оттам", разказа Васил Райков.

Иначе днес групата навършва 18 години, похвалиха се нейните членове. 

"Последните 18 години, като се обърнем назад, са само готини спомени и реално дори не може да ги усетим като 18 години. Постоянно мислим какво предстоим оттук нататък и реално си даваме сметка какво сме направили през последните години, а те се случиха ужасно много неща. 

Има два варианта - стискаш зъби и действаш, другият вариант е да седиш и мрънкаш, както правят голяма част от изпълнителите в България. Човек трябва да го възприема това, или като свое призвание, колкото и банално да звучи, или просто да се откаже", сподели още вокалът на групата.

Чуйте пълния разговор във видеото:

 

fallback
Още от България сутрин
fallback