България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" с нова песен и нов албум

Изпълнителят представи "По-полека" в ефира на Bulgaria ON AIR, предстои концерт в НДК

07.06.2016 | 09:41 Редактор: Тодор Петров
Стефан Вълдобрев и

Актьорът, певец и композитор Стефан Вълдобрев промотира новата си песен "По-полека" в Сутрешния блок на Bulgaria ON AIR. Тя ще бъде част от новия албум на "Обичайните заподозрени", които ще изнесат концерт на 17 юни в зала 3 на НДК.

Албумът все още се произвежда, но вече имаме 12 нови парчета, като днес започваме записа на още едно. Пеейки и мислейки песента "По-полека", тя ми дава спирчаки от скоростта и това непременно нещо да се случи. Пратих текста на песента на Иван Лечев и той го хареса, направи музиката и веднага разпратихме парчето по радиата. Турне все още не организираме, но на голямото събитие в НДК ще изпълним всички нови парчета плюс старите хитове.

Това разказа артистът в студиото на Ганиела Ангелова и Симеон Белев, обещавайки концертът да бъде нещо различно. "Ще имаме визия и много хубава конструкция с арт видеа. Самите песни са като филми, ще стане интересно."

Стефан Вълдобрев посочи, че това е първият студиен албум на групата от 15 години насам. Той обясни още, че тиражите са много малки, а албумите се продават основно по време на концерти. 

"Един албум не е просто някакъв пълнеж, той има смисъл", каза Вълдобрев и посочи, че предстои заснемане на видео към песента "По-полека". 

"След концерта отиваме да снимаме клип на морето. Страшно много ми е липсвала тази енергия и рокендрол животът. Има свобода и привидна лекота, която не те натоварва", призна гостът на Bulgaria ON AIR.