България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Янко Янков: Няма да има разделение в ДПС

По думите му ДПС е с "изключително силна имунна система"

13.01.2016 | 11:03 Редактор: Ирина Георгиева
Янко Янков: Няма да има разделение в ДПС

Няма да има разделение в ДПС. Това заяви народният представител на Движението Янко Янков в Сутрешния блок. По думите му ДПС е с "изключително силна имунна система".

"Личните интереси на хора, които искат по някакъв начин да подчинят политиката на себе си по никакъв начин не могат да повлияят на онези, които защитават интересите на над 600 000 български граждани, които са ги изпратили в Парламента." - поясни Янков.

На 13 януари ще започнат разговори между ДПС и БСП, чрез които ще стане ясно дали Движението ще подкрепи вота за недоверие срещу правителството, коментира Янков. По думите му от ДПС искат да видят мотивите за вота, защото и те имат свои виждания.

"Имаме желание за водене на разговори за внасяне на вот на недоверие. За да се внесе такъв вот трябва да се обосноват темите, по които ще бъде внесен - първо здравеопазване, а БСП искат сигурност. Мина повече от година от управлението и това, което беше обещано не се случва. Тези реформи, за които се говори не се изпълняват." - поясни Янков.