България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Истинската и чиста любов вдъхновява Ива Гидикова за "Лесно е да те обичам"

Много по-лесно е да се усмихнем и да реагираме с любов, каза певицата

14.10.2024 | 11:24 Редактор:

Най-новата авторска песен в репертоара на певицата Ива Гидикова е "Лесно е да те обичам". Песента е по текст и музика на самата изпълнителка. Аранжиментът е дело на Александър Тодоров.

"Песента се роди спонтанно. Фолклорът е моята първа любов и ще си остане. Музиката е въпрос на усещане. Така го почувствах. Музика и текст - всичко дойде наведнъж. Благодаря на автора на аранжимента Александър Тодоров. Аранжиментът е голяма доза от красотата на песента. Видеото го снимахме в студио в Пазарджик. Режисьор е Александър Иванов. Лесно се получи", сподели Гидикова в "България сутрин".

Певицата признава, че я вдъхновява истинската и чиста любов, която по думите ѝ все по-рядко срещаме във връзките между двама души.

"Днес си с този, утре с онзи, това е някакъв каприз. Любовта трябва да тече естествено. Двама души се събират, за да съпреживяват някакви неща", подчерта Ива Гидикова. 

"Тази песен е за нещо, което аз съм преживяла. Аз съм го почувствала и изпяла, това е най-хубавото нещо. Всички ние сме били обичани, оставяли сме и сме били оставяни. Нищо задължително няма в любовта, но ми се иска да бъде лесно да се обичаме всички хора. Много по-лесно е да се усмихнем и да кажем "Добъре ден". По-добре да реагираме с любов и усмивка", каза още певицата пред Bulgaria ON AIR.

Ива Гидикова отбеляза: Не може всички да ме харесват. Ако всички ме харесват, значи нещо не е както трябва.

Гледайте целия разговор във видеото.

Ще гласувате ли на предстоящите избори на 27 октомври?

Категорично "да".
Категорично "не".
Колебая се, още не съм решил/а.
От години не гласувам, не се интересувам от политика.
Общо 243 гласа