fallback

Радио ENERGY обещава разкошно парти за 19-ия си рожден ден

"Празникът е на 19 октомври с начало 19 часа в зала "Арена София", разкри Сибила Попова

08.10.2024 | 11:50 Автор: Беатрис Младжова

Радио ENERGY ще отбележи 19-ия си рожден ден на 19 октомври с концерт на музикалната легенда DJ Bobo.

"Очертава се разкошно парти на 19 октомври с начало 19 часа в зала "Арена София" с участието на DJ Bobo, който празнува 30 години на сцена. За децата на 90-те музиката на 90-те е много ключова. Започва вече да става и не само за тях ключова, защото тази традиция почва да се предава", коментира водещият на рубриката РОЖДENERGY ДЕН Сибила Попова в студиото на "България сутрин".

Тя влиза в различни образи по сценарии, изготвени индивидуално за всеки рожденик.

"РОЖДENERGY ДЕН е едно интересно ежедневно събитие от понеделник до петък. Много е интересно, защото всеки път влизам в образ, който е вдъхновен от самия рожденик. Аз получавам предварително информация от поръчителя. Той трябва да е достатъчно осведомен да ми покаже някои ключови неща. Идеята е от самото начало рожденикът да е вкаран във филма и да повярва в ситуацията", допълни Попова за Bulgaria ON AIR.

С времето водещата започва да импровизира и да изненадва рождениците подобаващо.

"В началото бях свита, но вече започнах да смесвам нещата. Едно от най-големите вълнения и притеснения в мен е когато ми кажат, че ме слушат всеки ден. Има такива слушатели, които знаят разговорите, които са минали до момента в ефира почти наизуст. Сценариите не могат да се повтарят, защото са индивидуални за всеки рожденик. Надявам се да имаме само хубави изненади", сподели гостът.

Гледайте целия разговор във видеото.

fallback
Още от България сутрин
fallback