България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Радио ENERGY обещава разкошно парти за 19-ия си рожден ден

"Празникът е на 19 октомври с начало 19 часа в зала "Арена София", разкри Сибила Попова

08.10.2024 | 11:50 Редактор:

Радио ENERGY ще отбележи 19-ия си рожден ден на 19 октомври с концерт на музикалната легенда DJ Bobo.

"Очертава се разкошно парти на 19 октомври с начало 19 часа в зала "Арена София" с участието на DJ Bobo, който празнува 30 години на сцена. За децата на 90-те музиката на 90-те е много ключова. Започва вече да става и не само за тях ключова, защото тази традиция почва да се предава", коментира водещият на рубриката РОЖДENERGY ДЕН Сибила Попова в студиото на "България сутрин".

Тя влиза в различни образи по сценарии, изготвени индивидуално за всеки рожденик.

"РОЖДENERGY ДЕН е едно интересно ежедневно събитие от понеделник до петък. Много е интересно, защото всеки път влизам в образ, който е вдъхновен от самия рожденик. Аз получавам предварително информация от поръчителя. Той трябва да е достатъчно осведомен да ми покаже някои ключови неща. Идеята е от самото начало рожденикът да е вкаран във филма и да повярва в ситуацията", допълни Попова за Bulgaria ON AIR.

С времето водещата започва да импровизира и да изненадва рождениците подобаващо.

"В началото бях свита, но вече започнах да смесвам нещата. Едно от най-големите вълнения и притеснения в мен е когато ми кажат, че ме слушат всеки ден. Има такива слушатели, които знаят разговорите, които са минали до момента в ефира почти наизуст. Сценариите не могат да се повтарят, защото са индивидуални за всеки рожденик. Надявам се да имаме само хубави изненади", сподели гостът.

Гледайте целия разговор във видеото.