fallback

"Големите последици" стартира по Bulgaria ON AIR с интригуващи теми и гости

Партиите на прехода, взривът на Мавзолея само част от темите, каза авторът Миглена Георгиева

13.09.2024 | 12:05 Автор: Елеонора Танева

На 14 септември от 14 часа е премиерата на новото предаване на Bulgaria ON AIR "Големите последици" с водещ Миглена Георгиева, автор на "Историите ON AIR".

"Събитията, когато се случват водят след себе си и други последици. Търсим в зародиша на тези събития какво се активира сега, и ще се опитаме да погледнем в бъдещето. Ще представяме възможните последици", заяви Миглена Георгиева в студиото на "България сутрин".

Първата тема в първото издание на "Големите последици" ще е свързана в промените в партиите на прехода. Винаги първата от трите части на предаването ще бъде посветена на събитие от предходния месец.

"Много искахме да направим Олимпиадата, обаче в края на месеца се случиха турбулентни събития в политиката - Игрите вече са далеч, хората почти са ги забравиха. Трябва да сме и малко актуални, а събитията в политиката не се зараждат в месец август  и ще продължат и след септември. Дойде ли краят на партиите в прехода - говорим по темата с частник от Кръглата маса - Петър Берон, Красимир Премянов от 7-ото ВНС и Красен Станчев от тогавашното ОДС.

Във втората част на "Големите последици" Миглена Георгиева и нейните събеседници отправят поглед към подпалването на Партийния дом и взривяването на Мавзолея. 

Третият сегмент в предаването е отреден да бъде с положителна насока. В първото издание екипът на "Големите последици" отдава заслужена почит на Ален Делон.

Успоредно с новото предаване Миглена Георгиева продължава да поднася интересни гости и теми в "Историите ON AIR".

Гледайте целия разговор във видеото.

fallback
Още от България сутрин
fallback