fallback

Атанас Божилов: Подготовката ми за SENSHI върви по план, публиката очаква зрелище

"Скоро ходих в Япония и искам да ви кажа, че SENSHI е класа над тях", каза състезателят

22.08.2024 | 11:30 Автор: Искра Ангелова

На 7 септември предстои новата бойна гала вечер SENSHI 23. Сред български участници е и Атанас Божилов, който има 19 победи на ринга на SENSHI от 21 участия до момента.

"Подготовката мина по план, няма контузии. Тренировъчният процес мина добре, надявам се и така да завърши - без контузии. Надявам се отново да покажа на какво съм способен и да зарадвам българската публика с още една победа. Очакванията към мен винаги са големи, публиката очаква да покажа зрелище и има доза притеснение", каза той за "България сутрин".

Той се надява феновете да станат свидетели на хубав мач.

"SENSHI е една от най-добрите организации"

"Този противник е доста по-различен от предишния. Видял съм му и слабите, и силните страни. Надявам се, че съм подготвен, но ще разберем. Когато разбрах, че ще играя с него, изгледах няколко негови мача. Има силен заден крак, като набляга доста на него", добави Божилов.

Той разкри, че прави двуразови тренировки, а в сряда и събота - по веднъж на ден.

"За един такъв двубой трябва да изключиш всичко около себе си, трябва да се концентрираш изцяло върху себе си, да слушаш само себе си и треньора, и да гледаш противника в очите. SENSHI е една от най-добрите организации. Това отношение към състезателите може би го няма никъде в цял свят. Скоро ходих в Япония и искам да ви кажа, че SENSHI е класа над тях", подчерта 19-кратният победител.

Атанас Божилов е категоричен, че загубите го мотивират да тренира още повече.

Гледайте целия разговор във видеото.

fallback
Още от България сутрин
fallback