fallback

Арх. Пламен Мирянов: Никой да не размива мозъците на децата, че могат да бъдат и двата пола

Според него лобито на ЛГБТИ общността е много силно

09.08.2024 | 11:55 Автор: Елеонора Танева

В училищата няма да се говори за нетрадиционна сексуалност и няма да се популяризира по какъвто и да е начин полова идентичност, различна от биологичната. Решението беше прието на второ четене в парламента чрез Закона за училищното и предучилищното образование. 

"Спокойни сме за бъдещето на нашите деца, необходим е законът, за да няма такава пропаганда. Всяко дете трябва да знае, че има своята идентичност като биологичен пол и няма някой, който да му размива мозъка и да го тласка към такива греховни неща", коментира арх. Пламен Мирянов от фондация "Нашият дом е България" в ефира на "България сутрин".

Според него лобито на ЛГБТИ общността е много силно, което проличало и протестите в София.

"Транссексуални хора бяха до децата, полуголи, това извращение на народа и на младите трябва да бъде спряно. Това семе като попадне на тази крехка почва в съзнанието на младите ще имат сподвижници в бъдеще време. Децата ни да не бъдат обърквани, подведени, съблазнени и да си помислят, че наистина могат да бъдат двата пола", призова арх. Мирянов.

Критики към откриването на Олимпиадата в Париж

Пред Bulgaria ON AIR гостът подчерта, че откриването на Олимпиадата в Париж е опорочила децата, които са били на сцената. 

"Видяхме как осмиват Тайната вечеря - грозно, пошло, гротескно, изявяват Сатаната, всичко което е измама за човека. Ние искаме доброто за детето, не измама, която ще му даде отровния двойник на любовта", коментира арх. Пламен Мирянов.

Гледайте целия разговор във видеото.

fallback
Още от България сутрин
fallback