България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Димитър Лазаров и Кики Рубин ни канят на дансинга с "Танцът"

Изпълнителят представи два нови летни хита

18.07.2024 | 11:55 Редактор: Тодор Петров

Певецът Димитър Лазаров представя новите си две песни. Едната е в стил суинг, а другата носи латино звучене. Едната от песните е дует с Кики Рубин.

"По идея на Кики направихме тази песен, тя написа текста. Мой приятел седна на пианото, аз взех китарата и направихме демото. Песента се казват "Танцът". Отне доста време, докато достигнем това, което зрителите могат да видят. Много хубаво се получи", сподели Лазаров в "България сутрин"

Част от кадрите в клипа са заснети в столичен клуб, а двамата с Кики Рубин показват танцовите си умения на дансинга. 

"Доста по-рано от Кики казах, че песента е готова. Тя не се съгласи и имаше още доста поправки. При танците ми се довери абсолютно, имам дългогодишен опит. Познаваме се от 3-4 гради, тя започна като дебютант на едно латино парти. Много бурно и бързо се разви тя като изпълнител, в момента се занимава само с пеене", каза още Лазаров за Bulgaria ON AIR.

Другата нова песен е "зачената" в началото на миналото лято (2023 г.) от приятел сценарист на Димитър Лазаров. Песента е създадена бързо, готова е на 20 август, но тогава липсват спонсори. По тази причина песента излиза през лятото на 2024 г.

"Суингът много ми харесва. Очаква ме горещо и танцувално лято. С едно трио свирим латино хитове. Има и хореографии. Хората много харесват танците, защото са достъпни и социални. Получава се един вид терапия", посочи изпълнителят.