България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Имам всичко" на Ева Бел и Емин изпраща специално послание

Младите изпълнители обичат да творят на български език

08.07.2024 | 11:59 Редактор:

В разгара на лятото Емин и Ева Бел представиха своята обща песен "Имам всичко". Текстът на парчето е на Ева Бел, но за него допринася и Емин.

"И двамата сме виновни за тази песен. Нямах идея какво да снимаме в клипа. Знаех, че песента е любовна и казахме на режисьора, че трябва да измисли нещо много различно. Виждахме колко комерсиални клипове има. Навън беше много студено, снимахме 8-9 часа. Не говорим за комерсиалната любов. Посланието е, че имате ли истинска любов, имате всичко", сподели Ева Бел в "България сутрин".

"Избрах бийта, който най-много ме докосна с първите тонове. Надявам се да се е получило най-доброто. Изискват се жертви, за да се получат хубави неща. Студът забави процеса, но ние показахме характер", каза на свой ред Емин за зрителите на Bulgaria ON AIR.

Ева Бел е написала текста на песента на един дъх, а да пее на български е най-важното нещо за нея.

"Авторската музика си е на нашия език. Българският език е толкова ценен, въобще не трябва да го загърбваме", изтъкнаха младите изпълнители и подчертаха, че е трудно да се самопродуцираш в България.

"За мен е най-важно да запазя себе си като характер и не съм готова на всичко. Искам да правя музика, каквато на мен ще ми хареса, а не каквото на хората ще се хареса. И всяка песен да носи послание към тези хора", категорична е Ева Бел.

Любопитен факт е, че първо майките на двамата изпълнители се запознават, след което и те стават близки по време на концерт.