България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Братя Аргирови и K.LINA възродиха хита "Замирисва на море"

По мелодията за новия вариант на парчето са работили Калина Баткова и Елиа Замболин

04.07.2024 | 12:14 Редактор: Беатрис Младжова

Братя Аргирови и Калина Баткова възродиха емблематичната песен "Замирисва на море". Тя вече има нов модерен вариант. Оригиналните музика и текст са съответно на Стефан Димитров и Георги Борисов, а по мелодията за новия вариант на парчето са работили K.LINA и Елиа Замболин. 

"Това беше първото парче, което започнах да работя с Елиа Замболин. Така се стекоха обстоятелствата, че първо решихме да направим "Гот е", тъй като тази песен я направихме още в края на миналото лято. Процесът беше малко по-бавен с тази песен, но понякога трябва хубавите неща да се случат по-бавно", сподели певицата K.LINA в "България сутрин".

"За мен е интересно проучването, което са направили Калина и режисьорът на клипа Румен. Тя разказва, че обичат да откриват нови диви плажове", коментира Благовест Аргиров пред Bulgaria ON AIR.

Плажът, на който е сниман клипът, певицата открива преди около 2 години.

"Тръгнахме на юг и открихме този плаж, който ни е любим. Ходим там всяка година и от тогава много искаме да снимаме там и каква по-подобаваща песен от тази да го направим и то с наши много близки приятели", допълни изпълнителката.

"Операторът в един момент скочи в морето с камерата, този човек ме изуми. Можеше да се удави с тази тежка камера, но геройски се хвърли в морето. Голямо предизвикателство е да се направи такава песен, но се справихме ", каза Светослав Аргиров.

Според приятелите на Калина песента е новият летен хит.

"Много им хареса и видеото, много топли емоции казаха, че създава, пускат си я песента да я слушат", посочи изпълнителката.

Гледайте целия разговор във видеото.