България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Дани Илиева изпя новата си песен "Ще целуна ли" на голяма сцена в Китай

Клипът на парчето е заснет в Париж

22.05.2024 | 12:21 Редактор: Толя Стоянова

Младата талантлива певица и абитуриентка Дани Илиева представя своята нежна балада "Ще целуна ли". Красивият видеоклип е заснет в града на любовта - Париж.

"Много дълго време исках да имам емоционална балада, която да отговаря на моя характер. Аз съм много емоционална и много открита. Когато моят продуцент Евтим Чакъров ми пусна тази песен, направихме демото веднага, защото аз се влюбих в нея. Музиката е на Евтим Чакъров от Studio RE, аранжиментът е на Росен Парлапанов, текстът е на Иван Ангелов", каза певицата Дани Илиева в предаването "България сутрин".

Тя сподели, че е била поканена от Община Сана на остров Хайнан в Китай да представи новата си авторска песен "Ще целуна ли".

"Да изпееш българска песен на чужда сцена е голямо предизвикателство. Имахме репетиция по рано, организаторите се бяха подготвили много добре. Зад мен се появиха 40 момичета от балета. Когато представих песента, видях сълзи в очите на хората. Това ме кара да вярвам още повече, че музиката е най-големият обединител", добави Илиева пред Bulgaria ON AIR.

Клипът на песента е заснет в Париж в края на март месец.

"Казахме си: "Какво по хубаво от това да снимаме любовна песен в града на любовта". Бяха много интензивни дни на снимки, за да вкараме толкова кадри. Успях да се насладя на красотата на Париж", призна певицата.

На въпрос какви песни иска да прави в бъдеще, тя отговори, че иска да следва пътя на авторската музика, тъй като над 10 години е ходила на конкурси и е изпълнявала кавъри.

Гледайте целия разговор във видеото.


1
0 rate up comment rate down comment 0
Тодор
преди 1 месец
А коя е Дани Илиева за го е еня някой за нея? Сигнализирай за неуместен коментар