fallback

В Сутрешния блок на 18 септември очаквайте

Коментари по темите финанси, туризъм, сигурност и потребителски права.

17.09.2014 | 14:30 Автор: Мариета Иванова

На 18 септември в Сутрешния блок на Bulgaria On Air ще видите дискусии от областта на финансите, туризма, сигурността и потребителските права.

Първият ни събеседник ще бъде финансистът Тодор Николов, с когото ще обсъдим актуалните събития около съдбата на Корпоративна търговска банка и ще потърсим отговор на въпроса дали казусът е близо до своята развръзка.

Малко по-късно с председателя на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин ще коментираме протеста на хотелиерите от Слънчев бряг и техните искания, сред които са създаването на ресорно министерство и туристическа полиция.

Няма да пропуснем и темата „сигурност“, а поводът е откриването на новия Център за изследване и усъвършенстване на способностите на НАТО при управление на кризи. В студиото ще обсъдим-какви ще са целите и ролята на новата институция.

Малко по-късно ще преминем и към друг важен проблем, а именно защитата на потребителските права у нас. Габриела Руменова от Комисията за защита на потребителите ще ни разкаже подробности за предстоящата информационна кампания, организирана по инициатива на Европейската комисия.

Бъдете с нас, започваме точно в 6:30!

fallback
Още от България сутрин
fallback