fallback

Тихомир Тошев: Успехът е да създадеш нещо, полезно за много хора

Кредитният експерт пожела на Bulgaria On Air да продължи да работи с пулса на икономиката и финансите

09.09.2014 | 11:23 Автор: Мариета Иванова

Успешен е всеки човек, успял да постигне целите и мечтите си. Това заяви в Сутрешния блок на Bulgaria On Air кредитният експерт Тихомир Тошев. Екипът на телевизия Bulgaria On Air попита доказали се в своята сфера българи в търсене на мнението им за успеха и какво е нужно, за да бъде постигнат.

„Всеки човек има собствена формула на успеха. За мен лично - да успееш означава да създадеш нещо, което да е полезно за много други хора и работата по създаването на всичко, свързано с това, да ви носи лично удовлетворение“, коментира Тошев.

В отговор на въпрос на репортера Вяра Петрова - Какво е нужно, за да се постигне успех във финансовия сектор- експертът посочи, че за целта са необходими много знания, подготовка, информираност. -  „Хубавото е, че ние в България имаме все повече и повече успешни финансисти“, коментира експертът.

За успеха ни като общество Тошев посочи, че са необходими съвместни усилия на много хора и добър екип. Той изтъкна, че има какво да се направи по отношение на подобряването, както на бизнес средата, така и на личните доходи на хората. Неговата стъпка в посока на успеха на обществото ще е да отиде на гласува, „защото се надявам скоро да имам успешен парламент“.

Попитан как оценява тригодишното присъствие на Bulgaria On Air на медийната сцена, Тошев заяви: „Още с появата ви преди три години-вие бяхте забелязани от аудиторията, която се интересува от финансова тематика;  успявате да изберете  най-точните новини и теми, които са актуални и интереси за публиката; да подберете екип, който е много добре запознат и знае как да насочва разговорите и да вади тази информация, която е интересна за публиката и много бързо се наместихте на лидерското място сред икономическите предавания и телевизии. Това е отговорна задача  и вие се справяте много добре. Пожелавам да продължавате да работите с пулса на икономиката и финансите, да продължавате да бъдете много точни и актуални във всеки един момент, да продължавате да помагате на хората да взимат правилни  финансови успешни решения-за бизнеса си за личните си финанси и да бъдат успешни заедно с вас“.

 

fallback
Още от България сутрин
fallback