България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Силни лични емоции и истинско съзвездие във "Виновен" на Маги Джанаварова

Последната любов винаги е най-силна, най-искряща, сподели певицата

21.04.2022 | 09:53 Редактор: Тодор Петров

Певицата Маги Джанаварова представи новата си песен и видеоклип към парчето "Виновен"

"Появявам се за кратко в това видео, не държах да присъствам. Изцяло лична история е и представяне на моите емоции и преживявания. Последната любов винаги е най-силна, най-искряща. Това е проектът, в който съм вложила страшно много емоция от сравнително дълъг период от живота ми", сподели тя в студиото на "България сутрин".

Песента е създадена преди около половин година, но едва сега се появява на бял свят. Участие в клипа взимат Диляна Попова, Александра Сърчаджиева, Евгения Джаферович, Магдалена Томова, Златка Димитрова и Десислава.

"Те са толкова силни и вдъхновяващи жени. Преминали са през толкова трудности и никога не съм ги виждала в светлината на жертви. Те са изключително голямо вдъхновение за мен. Евгения Джаферович всеки ден ме мотивира с ентусиазма и енергията, която влага във всичко, което прави. Това ме мотивира да съм по-добра версия на себе си", разказа певицата.

Запитана за участието на Десислава във видеото, Маги Джанаварова посочи пред Bulgaria ON AIR, че в музиката не чувства някого като конкуренция.

"За мен са мотивация, много лесно се събрахме. Пратих песента и те казаха: "Да, искаме да участваме". Имахме период от около 3 месеца подготовка за видеото. Заснехме го за един ден. Текстът е изцяло мой", каза още гостът в студиото.

Според нея човек трудно си признава, когато е виновен, особено хората с високо его. Егото в повечето случаи много ни пречи. Има хора, които никога не успяват да кажат думата "извинявай", отбеляза певицата.

Маги Джанаварова има подготвено още едно парче, в което обаче се пее за положителни емоции. Ще бъде лятно и секси, повдигна завесата певицата.

Гледайте целия разговор във видеото. 

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК


1
0 rate up comment rate down comment 0
Ради
преди 2 години
Много лъчезарен човек е :) Сигнализирай за неуместен коментар