fallback

В Сутрешния блок на 8 януари очаквайте

Ще отнеме ли регулаторът лицензите на ЕРП-тата?

07.04.2014 | 15:08 Автор: Елена Кирилова

Във вторник в Сутрешния блок ще коментираме горещите теми от деня - споровете в енергетиката, проблема с фирмените фалити и управлението на кредитния риск.

За сагата около врачанския завод „Химко“ и заявката на държавата, че планира да го купи ще говорим след 7:30 ч. със синдика Цветан Банков.

С поредния епизод от друга сага - тази в енергетиката, ще се занимаем малко по-късно в рубриките за коментар. Ще обсъдим въпроса дали регулаторът ще отнеме лицензите на ЕРП-тата, възможни ли са санкции от Брюксел и как ще отрази скандала при определянето на цените на тока. Отговор на всичко това ще търсим в рубриката след 8 ч.

Малко по-късно ще засегнем темата за кредитните рискове за бизнеса в условията на несигурна политическа и икономическа среда. Какво сочат за България световните анализи ще разберем от участието на управителя на консултантската компания "Кофас България" - Милена Виденова.

В последната част на предаването ще ни гостува бенефициент на програмата „Конкурентоспособност“. Атанас Москов от фирма „Интехна“ ще ни сподели формулата за ефективно усвояване на европари.

Бъдете с нас! Започваме точно в 6:30!

fallback
Още от България сутрин
fallback