fallback

"Hayes and Y" с лятно турне в четири поредни дни

Групата работи активно през пандемия и създаде 6 сингъла

18.08.2021 | 09:48 Автор: Елеонора Танева

Инди-рок групата "Hayes and Y" представя три нови видео сингъла, като първият от тях "Тhe Times" вече получи своята премиера в едно от най-известните радиа в Сиатъл. Той е създаден по време на пандемията. 

"Артистите и хората, които се занимават с изкуство се опитаха да оползотворят времето, прекарано в изолация. Ние създадохме 3 нови песни и още 3 предстоят да излязат до края на годината", отбеляза вокалът Благослав Анастасов в студиото на "България сутрин". 

Групата започва лятно турне в България.

"Турнето ни започва утре на сцената на Sofia Summer Fest. Предстоят ни общо четири концерта в четири поредни дни. Това е много натоварващо, но пък дава изключителен заряд", подчерта китаристът Радослав Лозарски. 

"Половината билети вече са продадени, след София сме в Пловдив, следват Варна и Бургас. И миналата годинавече имахме подобни участия и енергията от срещите с публиката е неповторима", добави Благослав Анастасов.

Групата живее и твори във Великобритания.

"Имаме своята аудитория в Англия. По-голямата възможност за развитие ни накара да се преместим там, но винаги е хубаво, когато можем да се завърнем в България. Нашата най-вярна публика е българската, което много ни радва. Най-важното за нас е да не спираме да достигаме да нови хора и на тях да им харесва това, което правим", заяви вокалът Благослав Анастасов пред Bulgaria ON AIR. 

Гледайте целия разговор във видеото.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България сутрин
fallback