Българска джелатерия попадна в топ 5 на Европа. Тя се намира в София и предлага едни от най-вкусните сладоледи на нашия континент. Натуралните пресни продукти са приготвени на място. От самото заведение пък заслужено казват, че се гордеят с резултата си.
"Един от компонентите за джелато е биволското мляко с уникални показатели", разказа пред Bulgaria ON AIR Алвина Ясинская, която работи в джелатерията.
Тя обясни, че друга съставка, които използват, е краве мляко от животни, които са докарани у нас от Дания и хората оценявали именно това, че са качествени продуктите.
Гледайте репортажа на Даяна Георгиева!
Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК
Останете информирани с Bulgaria ON AIR и в канала ни в Google News Showcase.
Харесайте страницата ни във Facebook ТУК
Тагове: