fallback

Стайси Айви и Диляна Флорентин представят успелите в Холивуд

Двете заснемат 50 интервюта с известни актьори, композитори, фитнес инструктори...

07.05.2019 | 09:49 Автор: Тодор Петров

Журналистът Стаси Айви и фотографът Диляна Флорентин представиха в студиото на "България сутрин" най-новия си проект - Cinema Confidential in Hollywood. Двете прекараха 3 месеца в САЩ, за да реализират истински видеомаратон. В рамките на 70 дни заснеха 50 интервюта с успели личности, които разказват за пътя си към върха в Меката на киното - Холивуд.

"Имаме работа-мечта, която сами си създадохме и се борим за нейното финансиране. Пристигнахме два дни преди "Оскарите" и основната цел беше да се потопим в тази атмосфера. Аз правя интервютата, Диляна приема роля на видеооператор. Това не пречи да прави портрети на голяма част от звездите, с които сме се срещали", разказа Стаси Айви.

Една от култовите личности, с които двете се срещат, е актьорът и музикант Рон Мос, известен като Рич Форестър от легендарния сериал "Дързост и красота". Очаква се той да посети България в края на юли в амплоато си на рок музикант. Рон Мос е оставил прекрасно впечатление с отношението си, споделиха Стаси Айви и Диляна Флорентин.

"Имаме актьори, които са дошли от целия свят. Имаме няколко готвачи, композитори и фитнес инструктори", разкриха още двете.

"Абсолютно нормални и обикновени хора, без никакви претенции. Не искат предварителни въпроси. Не съм се съмнявала в моите умения, но си доказахме, че можем и на доста по-бързи обороти от обичайното", сподели Диляна Флорентин за зрителите на Bulgaria ON AIR.

А Стаси Айви обяви, че е получила предложение да заснеме игрален филм в ролята на режисьор.

Гледайте видеото с целия разговор.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България сутрин
fallback