България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Фронтменът на Godsmack: Навсякъде ни приемат добре, но България е върхът

Съли Ерна сподели пред Bulgaria ON AIR, че за него София е много специално място

01.04.2019 | 10:20 Редактор: Ралица Братанова
Фронтменът на Godsmack: Навсякъде ни приемат добре, но България е върхът

Съли Ерна пристигна в България за концерт с групата си Godsmack.

"София се превърна в специално място за мен. Създадох чудесни приятелства тук и прекарах доста време. Това е от онези места, които са много специални", коментира за Bulgaria ON AIR фронтменът на групата.

Хиляди фенове препълниха зала "Арена Армеец", за да чуят любимите си хитове.

"Може би вие сте по-близо до музиката и емоцията в нея. Навсякъде ни приемат много добре, но България успява да изгрее и да бъде на върха за нас. Това ни показва, че българите наистина ценят нашата музика и тя достига до обикновения човек, който се бори с живота. В голяма част от музиката ми това е основният мотив - всекидневието", посочи Ерна.

Той написа и своя автобиография, която излезе и преведена на български език. И обясни пред Bulgaria ON AIR, че в началото идеята му е била просто да записва своите спомени и истории, за да не ги забрави. След като е видял колко много неща има да разкаже, е решил да напише книга.

"Осъзнах, че мога да помогна на хората да разберат, че не се раждаме успели. Всеки има своята история. Аз израснах в квартал с много насилие, имах тежко детство. Всичко, което правех, беше за да оцелея. Надявам се тази книга да е в помощ на хора, които все още се борят", заяви Ерна.

Цялото интервю вижте във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК