fallback

Проект "Маргаритка" учи децата на добри навици

Новата видеопоредица събра над 500 хиляди гледания само за няколко дни

25.03.2019 | 10:30 Автор: Бойко Димитров

С отговорната задача да представят на децата на разбираем и въздействащ език отговорите на важни въпроси, са се заели дамите от проекта "Маргаритка". Новата видеопоредица за добри навици ще помогне на родителите във възпитанието и забавлението на най-малките.

Персонажите на поредицата са Бухалчо, Маргаритка, Биби и Мими, като само за няколко дни тя има над 500 хиляди гледания. Освен това дамите подготвят и мъпетшоу в 5 града в България - на 30.03 във Варна, а след това и в Русе, Бургас, Стара Загора и Пловдив. Там главните герои ще бъдат гости на децата и ще им обясняват за важните навици, които трябва да придобият.

В "България сутрин" съоснователят на проекта Яна Липованска сподели, че основната цел е децата да разберат защо трябва да си изградят добри навици. 

"Идеята за тези видеа се зароди още когато създадохме "Маргаритка". Това нямаше да бъде възможно без подкрепата на партньорите ни от "Приказки без край". Целта ни е да направим живота на родители с малки деца по-лесен. Малчуганите много гледат видеа в интернет, а те на са на български. Затова решихме да направим съдържание на български, за да могат те по готин и весел начин да научават такива неща. Искаме да правим качествени неща и вече имаме 21 милиона гледания в нашия канал в YouTube. Вярваме, че чрез музиката децата научават най-добре. Трябва да им се обяснява спокойно и чрез елементарни ситуации, защото те не разбират защо всеки ден трябва да правят едно и също", каза Липованска пред Bulgaria ON AIR

Вижте повече във видеото!

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК

fallback
Още от България сутрин
fallback