България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Направи си сам: Млад мъж от "Люлин" запълва дупки около блока си

Кристиян Лободов е обвиняван от съседите, че пречи на движението

22.03.2019 | 08:05 Редактор: Ивайло Николов
Направи си сам: Млад мъж от

Кристиян Лободов е млад мъж, който живее в столичния квартал "Люлин". Близо до блока му се е отворила голяма дупка, от която е пострадал неговият автомобил и колите на негови познати.

Самият мъж решава миналата седмица, че няма смисъл да сигнализира институциите и да чака някой да оправи нещата. Запретва ръкави и сам запълва дълбоката дупка, която криви джанти.

"Отдолу има малко по-едри камъни, след което забърках цимент с подръчни материали тук до кофите за боклук. Имаше изхвърлени боклуци и в нея забърках цимента", разказа Кристиян Лободов в ефира на "България сутрин".

Той обясни, че е сложил и чакъл от съседния паркинг, откъдето му разрешили да вземе няколко кофи. Младият мъж разказа още, че това не е първата му инициатива около неговия блок.

"Преди 5 години отново запълних такава подобна дупка, на пряката на Т-образното", разказа Лободов пред камерата на Bulgaria ON AIR.

Младият мъж с ирония отбеляза, че каквото и да прави, винаги ще се намери някой, който да го критикува.

Така е станало и при самоинициативното му запълване на дупки, когато живеещи наоколо са го обвинявали, че спирал движението и пречел.

Лободов обаче е категоричен, че сега се минава много по-лесно по улицата, на която живее.

Харесайте и страницата ни във Facebook ТУК