България сутрин

Всеки делник от 6:30
още

Imoti.net отличи най-добрите компании и брокери на пазара у нас

През последните години се появяват все по-добри агенции, отбеляза Снежана Стойчева пред Bulgaria ON AIR

21.03.2019 | 09:00 Редактор: Василена Василева
Imoti.net отличи най-добрите компании и брокери на пазара у нас

Обща мечта за всички нас е да създадем уютен дом за нашето семейство. По пътя към тази мечта можем да изберем да вървим сами и да се сблъскаме с всички трудности или да потърсим помощ. И точно тук идват те - експерите в пазара на имоти.

Кои са най-добрите и на кои можем да се доверим, за да сбъднем мечтата си. Работата им през годината най-задълбочено следят от Imoti.net. Вчера те отличиха най-всеотдайните в това да ни предложат дома, който си представяме.

"В четвърото издание на "Годишни награди на Imoti.net" бяха отличени 14 компании и брокери със статуетки за добри практики в сектора на недвижимите имоти", сподели в студиото на "България сутрин" мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Тя отбеляза, че през последните години все по-добри агенции за недвижими имоти се появяват на пазара. 

"Това е сектор, в който няма нито саморегулация, нито държавна регулация. Въпреки това потребителите сами успяват да се ориентират кои са брокерите, на които могат да се доверят и компаниите, с които да работят. А Imoti.net безспорно има заслуги за това, тъй като отличаваме най-добрите сред тях", допълни още Снежана Стойчева.

Експертно 21-членно жури, състоящо се от водещи експерти от различни сфери, определи победителите в отделните категории. В надпреварата се включиха над 200 компании. За втора поредна година председател на журито е доц. Маню Моравенов, преподавател във ВУЗФ.

Потребителите също гласуваха за своите фаворити. Над 3000 души дадоха гласа си в категориите "Агенция на годината", "Брокер на годината" и "Сайт на агенция". Един от всички гласували ще спечели уикенд за двама в хотел "Астера" в Банско.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК.