България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Арменска музика вдъхновила Искрата за новата му песен

Младият изпълнител представи парчето "Само моя"

07.03.2019 | 10:15 Редактор: Бойко Димитров
Арменска музика вдъхновила Искрата за новата му песен

Искрен Тончев - Искрата представи официално новото си парче, което е озаглавено "Само моя". Талантливият изпълнител пренася своите фенове в няколко епохи с видеото към бъдещия хит.

Искрата сподели в предаването "България сутрин", че се е вдъхновил да направи "Само моя", след като известно време слушал арменска музика.

"Решихме да изобразим историята на пътешественик във времето. Той страда от порока да влюбва в себе си жена, а после изчезва. Вдъхнових се от стара арменска музика. Слушах дълги часове медитативна духова музика и един пасаж много ме вдъхнови", обясни Искрата.

Той разказа, че видеото към парчето е заснето в рамките на четири дни и на четири различни локации. Тончев допълни, че обмисля скоро да пусне кратка версия на албум, която ще съдържа между 4 и 7 песни.

"Заедно с Емануил Албърт се събрахме да обсъдим видеото и решихме да го заснемем. Кучето-вълк не е тренирано, трябваше ни време, за да свикнем един с друг. Текстовете, които пиша, са вдъхновени от мои лични истории. Засега мисля да направя кратка версия на албум от 4 до 7. Всички ще са по-меланхолични", заяви Искрата пред Bulgaria ON AIR.

Харесайте страницата ни във Facebook ТУК