България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

INNERGLOW с трети сингъл и внушаващо видео към него

Той носи името "Chained In Love"

07.02.2019 | 10:37 Редактор: Василена Василева
INNERGLOW с трети сингъл и внушаващо видео към него

Младата българска група INNERGLOW с трети сингъл. Той носи името "Chained In Love", а видеото към него е изключително стилно и внушаващо. В него участва красивата актриса Стефани Ивайло. 

"Клипът е дело на режисьора Николай Драганов и оператора Борил Петров, работили по проекти на "Акага", Рут Колева, Имера и още доста изпълнители, по късометражния филм SEEN и множество реклами", сподели пред Bulgaria ON AIR вокалистът на групата Тодор Ковачев.

В "Chained In Love" са подбрани рядко снимани локации като Братската могила в Пловдив и Паметника на Трите поколения в Перущица.

Талантливите музиканти Тодор Ковачев (вокали и кийборд), Матей Христосков (ударни) и Петър Желев (китара) пишат авторска музика с различно и модерно звучене. Те определено се отличават на българската сцена със специфичен, собствен стил.

За "Chained In Love" Тодор Ковачев разказа, че това е песента, която тяхната публика си е избрала. Решили да запишат именно нея, тъй като на концертите им тя винаги предизвиквала силна реакция и голям интерес. 

Вижте повече във видеото!


Харесайте страницата ни във Facebook ТУК.