България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

"Sofia Fashion Week" започва – какви ли ще са новите пролетно-летни колекции?

Събитието ще бъде открито от дизайнерката Евгения Жевкова

26.03.2018 | 10:21 Редактор: Иван Берберов

От 27 до 30 март на едно място ще се съберат най-добрите дизайнери и модели за седмицата на модата в София. И тази година на най-бляскавото модно събитие "Sofia Fashion Week" дизайнерите ще покажат своите творчески идеи за настъпващия пролетно-летен сезон. 

Още от първата вечер от седмицата на модата ще станем свидетели на много красота, стил и изящество. Евгения Живкова ще открие "Sofia Fashion Week" с пролетно-лятната си колекция. 

"Надявам се колекцията ми да се хареса на дамите и да се приеме добре. Използвам различни флорални мотиви и пеперуди. Използвам тънко букле. Манта с рокли или манта с панталони са доста модерни. Тази колекция ще има много панталони“, сподели тя в студиото на "България сутрин". 

Често жените в политиката попадат под острите модни критики на обществото. Една от тези дами е съпругата на Румен Радев – Десислава Радева. 

"Изключително трудно е по официални събития да се спази протоколът на облеклата, но и да се изпъкне. Отговорниците за визията на държавниците ни трябва да се обръщат по-често към дизайнерите. Ако някой има пропуски в облеклото си, то критиката би могла да го насочи към правилния път", посочи Живкова пред Bulgaria ON AIR.