България сутрин

Всеки делник от 9:30 часа
още

Започна търсенето на отличници в конференцията "Образование и бизнес"

Студенти, преподаватели и всички, които са изкушени от темата, присъстваха на шестото издание на международния форум

10.05.2017 | 10:40 Редактор: Жанета Нейкова
Започна търсенето на отличници в конференцията

Bulgaria ON AIR излъчи на живо шестата Международна конференция "Образование и бизнес", организирана от Bulgaria ON AIR с подкрепата на Bloomberg TV Bulgaria. Събитието се проведе в София Хотел Балкан и бе със свободен достъп.

Посланикът на Индонезия Н.Пр. Сри Астари Рашид, артистът Стефан Вълдобрев, световният шампион Йордан Йовчев, Еви Шилер от Виенския музей, дизайнерът Антоанета Балабанова, артистът и преводач Анджела Родел и художникът Димитър Хинков бяха част от панелистите, които споделиха знания и вдъхновяващ опит по пътя към успеха и топ постиженията в своята област.

Конференцията бе насочена към младите хора, представителите на образователния сектор, бизнеса, неправителствени организации и всички, които искат да бъдат "отличници“ - най-добрите в сферата, в която са избрали да се развиват.

Водещ на форума бе Доника Ризова, която преди началото на конференцията се разходи из залата, за да представи част от атмосферата на събитието.

"Много интересни лектори, както и "видео-спикъри" от цял свят ще говорят на шестото издание "Образование и бизнес". Залата се напълни със студенти, преподаватели и всички, които са изкушени от темата", информира по-рано Ризова. На събитието присъстваха и децата от Milan Junior Camp Bulgaria. 

И продължи, че фокусът на конференцията е да търси отличниците, иноваторите, хората, които знаят как да постигнат успех и за какво да го използват.