fallback

Опънати нерви

Настъпва ли нов етап в борбата с корупцията

07.11.2017 | 11:35 Автор: Зара Паталева

На заседание на конгреса си миналата събота Корнелия Нинова поиска мандат да инициира вот на недоверие срещу правителството. В неделя ГЕРБ извънредно свика нацоналното си ръководство заради „ескалиране на политическия тон" и „най-агресивна форма на езика на омразата" от страна на БСП. ГЕРБ особено болезнено прие както това намерение, така и обвиненията на Нинова в масова партийна корупция и „поробването на страната“ от ГЕРБ. Ще последват ли дела острите думи? За това ще говорим в първата част на предаването.

Във втората част ще говорим за внесените от Йордан Цонев и Делян Пеевски промени в Закона за банкова несъстоятелност, които  имат за цел да „осветят вторичното разграбване на КТБ, както и да внуши на общестовото, че Делян Пеевски няма нищо общо с фалита на банката“. 

Накрая ще се опитаме да разплетем възела на каталунската независимост, след като Испанското правителство задейства чл. 155 от конституцията, назначи служебен премиер  и определи дата за извънредни местни избори . Всичко това във "Видимо и невидимо" с Калин Манолов.

Всичко това във „Видимо и невидимо“ по Bulgaria ON AIR.

Втората част на предаването гледайте тук >>

 

fallback
fallback