7 джаджи могат да направят бюрото ви много по-продуктивно

Външният хард диск може да спаси не само работата ви, а и да спести пари

06.08.2016 | 15:25 Редактор: Ирина Георгиева
7 джаджи могат да направят бюрото ви много по-продуктивно

Ако прекарвате по-голямата част от времето си да работите на бюро, съществуват предмети, които могат да ви направят още по-продуктивни. От Business Insider предлагат седем полезни джаджи:

Поставка за мобилно устройство

Ако използвате телефона или таблета си като втори екран на бюрото, било то да гледате видеа или да следите уведомленията си, най-добре е да си купите поставка за мобилно устройство.

Механична клавиатура

Лошата клавиатура може много да затрудни работния процес и да го удължи ненужно. Не трябва и да сте "геймър", за да оцените разликата между механичната и обикновената клавиатура.

Безжичната мишка

С безжичната мишка получавате по-голяма свобода на движение.

Настолни високоговорители

Компютърните тонколони не само ще ви позволят да се отпуснете на работното си място, но и с тях ще представяте доста по-добре проектите си.

USB хъб

Ако компютърът, на който работите няма достатъчно USB портове, то задължително трябва да се сдобиете със специален USB хъб. 

Отоплителен уред

Макар да сме в разгара на лятото и да не трябва да е върху бюрото, задължително ви трябва уред, който да регулира температурата в офиса.

Външен твърд диск

Ако имате нещо ценно на компютъра си, няма причина да не му направите резервно копие. Добър външен хард ще подготви работния ви процес за най-лошото. С него можете да спестите много пари.