fallback

ICAP Bulgaria отличи бизнес лидерите, сред които и Мобилтел

ICAP Bulgaria отличи 72 от водещите компании в страната

04.12.2014 | 18:13

Наградите “TRUE LEADERS” бяха връчени на компаниите с най-добри финансови резултати, които са най-големите работодатели и имат висок кредитен рейтинг. Мобилтел е една от тези компании, която за втора година печели отличието за истински лидер.

„Не е лесно в никакъв случай. Когато си лидер, всички се опитват да направят всичко възможно да не си лидер. Правим го с много труд, с постоянно усъвършенстване на процесите и начина, по който работим. С инвестиции в хората, в системите които използваме и с огромно желание за борба“, каза директор направление "Бизнес клиенти" в Мобилтел Петър Ризов.

Това са само част от съставките, според Петър Ризов. Важен е и подходящия екип, който да прави бизнеса възможен, както и да се адаптира и да реагира бързо на ситуации, които се случват на пазара.

„Очевидно сме прокълнати да живеем в интересна година, както казват китайците. Очакваме още по-ожесточена конкуренция. Очакваме влиянието на новите технологии, на желанието на нашите потребители да използват все повече услуги. Да ни кара да продължаваме да се развиваме, което е добре за всички – най-вече за потребителите", допълни Петър Ризов.

Петър Ризов пожела през Новата година стабилна политическа обстановка, за да работи спокойно бизнесът.

Повече подробности - в следващото видео:

 

 

fallback
fallback