fallback

Bloomberg Television обяви сътрудничество с Bulgaria ON AIR

Бизнес телевизията на България и гигантът в областта на финансовите и икономическите новини сключиха партньорско споразумение.

04.02.2013 | 10:57

Медийна група Bulgaria ON AIR и Bloomberg Television обявиха днес сключеното споразумение за предоставяне на съдържание. Каналът за глобални бизнес и финансови новини Bloomberg Television ще бъде първостепенен доставчик на видео- и телевизионно съдържание по тази тематика за Bulgaria ON AIR. Базираният в София телевизионен канал излъчва за цяла България.

"ЗА НАС Е УДОВОЛСТВИЕ ДА УЧАСТВАМЕ в това сътрудничество и да можем да предлагаме ежедневна подборка от оригинални видеоматериали, интервюта и репортажи на Bloomberg Television за зрителите и слушателите на Bulgaria ON AIR", заяви Малкълм Фрийд, изпълнителен редактор на Bloomberg Television за Европа, Близкия изток и Африка. "Както световните лидери и хората, вземащи важните решения в бизнеса, разчитат на Bloomberg Television за достоверни, точни и актуални бизнес новини, така занапред и българоезичните зрители могат да се възползват от нашето съдържание, интервюта и репортажи".

"ЗА МАЛКО ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА ЕКИПЪТ на Bulgaria ON AIR спечели доверието на българската публика – добавя Виктория Миткова, изпълнителен директор на медийната група. – Това признание идва заедно с голямата отговорност да поддържаме високото качество на съдържанието и програмата си. За нас е удоволствие, че за краткото време, откакто сме в ефир, получихме някои от най-престижните отличия както от средите на бизнеса у нас, така и на медийната гилдия в България. Вярваме, че чрез сътрудничеството с екипа на Bloomberg Television ще продължим да предлагаме на нашата публика актуални бизнес и финансови новини от най-високо качество".

КАТО ЧАСТ ОТ СПОРАЗУМЕНИЕТО, Bloomberg Television – която осигурява непрекъснато отразяване на компаниите, хората и идеите, които движат глобалните пазари – ще предоставя оригинални интервюта, новинарски репортажи и други програми, които ще се превеждат ежедневно на български за излъчване по Bulgaria ON AIR. Със студиа в Ню Йорк, Лондон и Хонконг, Bloomberg Television използва ресурсите на над 2400 медийни професионалисти от над 146 регионални бюра в 72 държави, за да предложи изчерпателно отразяване на бизнес, икономически и политически новини. Репортерите на Bulgaria ON AIR ще имат достъп и до международните офиси на Bloomberg.

 

За Bulgaria ON AIR: Bulgaria ON AIR стартира на 9 септември 2011. Това е единственият български канал за бизнес и финансови новини и анализи, излъчващ за цялата територия на страната чрез кабел, сателит и предаватели. Телевизията е част от медийната група Bulgaria On Air, която включва още списанията THE INFLIGHT и GO On Air, радиостанцията Bulgaria On Air, интернет издание и мобилни платформи. Bulgaria ON AIR има лиценз за задължително дигитално разпространение. Медийната група е удостоявана с множество награди, включително на Българската Търговско-промишлена камара, Българската фондова борса (два пъти), Българската асоциация за допълнително пенсионно осигуряване, FIABCI – България. На международния фестивал Mediamixx през 2012 Bulgaria ON AIR получи две отличия: за най-умна инвестиция и за крос-медиа. За повече информация посетете www.bgonair.bg.   За Bloomberg: Bloomberg е световният лидер в областта на бизнес и финансовите новини и информация. Най-силната страна на компанията – да доставя информация, новини и анализи чрез новаторски технологии, бързо и точно – е в сърцето на Bloomberg Professional service, която предоставя финансова информация в реално време до над 310 000 абонати по цял свят. Технологичните решения на Bloomberg позволяват на клиентите й да имат достъп до информация и данни и да ги интегрират, разпределят и управляват по-ефективно и ефикасно. Чрез Bloomberg Law, Bloomberg Government, Bloomberg New Energy Finance и Bloomberg BNA, компанията осигурява данни, новини и анализи за хората, вземащи решенията в индустрии извън финансовата. А новините на Bloomberg, доставяни чрез услугата Bloomberg Professional, чрез телевизията, радиостанции, мобилни платформи, интернет и две списания (Bloomberg Businessweek и Bloomberg Markets), покриват целия свят благодарение на над 2400 професионалисти в областта на новините и мултимедиата в 146 бюра в 72 държави. За базираната в Ню Йорк компания работят над 15 000 души в 192 локации по цял свят. За повече информация посетете www.bloomberg.com/tv
fallback
fallback