Люси Иларионов: „Богат съм на енергия“

„Ние сме малка държава, по някакъв начин сме обречени да копираме, ще го кажа малко по-грубо – да крадем.“ Това сподели режисьорът Людмил Иларионов – Люси пред Доника Ризова в „Медиите ON AIR”.

12.09.2016 | 17:52 Редактор: Доника Ризова
Люси Иларионов: „Богат съм на енергия“

Режисьорът, с над 700 музикални видеоклипове, заснети многобройни концерти и реклами, с няколко участия в риалити формати, сподели разочарованието си как в България, „когато направиш нещо първи, не ти го признават“. Но въпреки наложения етикет на „чалга режисьор“, той казва: „Работата говори за мен“.

Говори и работата му с гръцката звезда Никос Вертис.

„С него работя от 4 години. Той работи единствено с мен и ме вика за консултация дори и за своите фотосесии“, казва Иларионов. Люси разказва за близките си отношения с Вертис, доверието, което взаимно са изградили помежду си, а накрая дискретно обяви, че Вертис подготвя проект с български изпълнител. От българските изпълнители най-много му допада Преслава, допълни режисьорът.

Иларионов, който казва, че се е учил от видеоклиповете на Майкъл Джаксън, сподели, че подготвя проект с китайска група от 11 момчета, а също така загатна, че е възможен друг и със сръбската певица Цеца Величкович.

Какво още сподели той, вижте в цялото интервю във видеото.