fallback

Даниел Цочев: Искам да се занимавам сериозно с музика

Артистът гостува в Медиите ON AIR за първи път заедно с половинката си Нели Бенова

27.12.2015 | 14:26 Автор: Константина Маркова

Артистът Даниел Цочев и съпругата му Нели Бенова гостуваха за първи път заедно в телевизионния ефир в празничното издание на Медиите ON AIR с водещ Доника Ризова. Двамата разказаха за най-големия си спектакъл – съвместният им живот, в който са главни герои заедно със сина си Филип.

И двамата вярват в духа на коледното чудо, но не спират да се изненадват непрестанно през цялата година. Точно това желание - всеки да прави другия щастлив - ги среща лице в лице с актьора Хю Лори, когото Даниел дублира в сериала "Д-р Хаус”.

"Заминахме за Словения за концерт на Ленард Коен и случайно разбрахме, че Хю Лори също ще излезе пред словенската публика само след 1 час – спомня си Даниел. - Веднага тръгнахме да търсим билети в пресцентъра, но както и очаквахме, бяха свършили." 

Тогава Нели ме посочи и каза:

"Този човек е българският глас на д-р Хаус и трябва задължително да го гледаме. А аз съм ваша колежка и трябва да ни акредитирате”.  Така се сдобихме с акредитация за медии и отидохме на концерта. Не можех да повярвам, но влязохме." - разказва той пред зрителите на Bulgaria ON AIR.

Приключението обаче не спира дотук. Решена да го запознае с Хю Лори, Нели намира продуцента и след концерта и "едно дълго чакане", успяват да се здрависат с британската звезда. Прави им впечатление, че отблизо Лори е толкова истински, колкото и в сериала. Цочев сподели, че с него имат общо повече, отколкото зрителите предполагат – и двамата много отдавна иска да излезе от образа на д-р Хаус и да бъде възприеман повече като певеца Лори. 

Даниел също винаги е мечтал да се занимава с музика, но до скоро само най-близките му приятели са познавали тази негова страна. С помощта на Нели той реализира първия си музикален спектакъл "Даниел Цочев на 50? Защо не?" - с който печелят награда на конкурса "PR Приз”.

"Това бе една моя мечта. Може би, ако навремето родителите ми ме бяха попитали дали искам да се занимавам с музика, щях да се захвана по-сериозно. Затова бих посъветвал хората да не отлагат мечтите си и да ги следват докрай." - призова Даниел Цочев.

Повече за семейните ценности и надеждата им добрите новини да надделеят над лошите, гледайте във видеото.

 

fallback
fallback