Анна Мария Гюзелева е първият гост на Доника Ризова в обновения формат на „Медиите ON AIR”

Емил Спахийски става изпълнителен продуцент на предаването

25.09.2015 | 14:12 Редактор: Доника Ризова
Анна Мария Гюзелева е първият гост на Доника Ризова в обновения формат на „Медиите ON AIR”

Популярната българска актриса и телевизионен журналист Анна Мария Гюзелева ще бъде специален гост на Доника Ризова в първото издание на „Медиите ON AIR“ в обновената програмна схема на  националната телевизия Bulgaria ON AIR. На 26 септември от 16.30 часа съпругата на големия оперен певец Никола Гюзелев, който ни напусна преди година, ще сподели подробности за филма с работно заглавие „Гласът, който вае“, посветен на живота и творчеството му.

Анна Мария Гюзелева ще коментира и медийните атаки срещу семейството й в последните дни преди смъртта на оперния бас.

„Прошката е най-важното християнско качество. Простих, но искам да забравя. Каквото имахме да кажем, го казахме двамата с Никола преди той да си отиде“, казва Гюзелева. Какво още ще разкрие актрисата за зрителите на Bulgaria ON AIR – ще стане ясно на 26 септември в 16.30 часа.

В дискусия за актуалните риалити формати в студиото на Доника Ризова ще влязат Димитър Касабов от шоуто Survivor - Камбоджа на bTV и Детелина Стаменова, психоаналитик и главен редактор на сп. Cosmopolitan България.

Заедно с промяната в програмния профил на Bulgaria ON AIR, част от екипа на „Медиите ON AIR“ стана известният сценарист и журналист Емил Спахийски. Той е изпълнителен продуцент на предаването от тази събота.

Спахийски е политически наблюдател на вестник „Труд“. Бил е главен редактор на списанията "Егоист", "За мен", FHM. Носител е на наградите „Черноризец Храбър“ на Съюза на българските издатели за публицистика, "Паница"- за военни репортажи от Македония и Косово. Сценарист е реалити формата Survivor, сценарист и консултант на сериала "Столичани в повече" и съавтор на игралния филм "Съдилището" на режисьора Стефан Командарев.