fallback

ПП Възраждане: Безнаказаността се поддържа от управляващите!

Има ли по-равни сред равните коментират зам.-председателят на партията Петър Петров и адвокатът Цветелина Узунова пред Bulgaria ON AIR

31.07.2017 | 20:37 Автор: Иван Берберов

У нас царува чувството за безнаказаност, породено от различното прилагане на закона спрямо етносите. Управляващите поддържат неравенството умишлено, защото има негласна сделка: Докато ние сме на власт, вие ще може да правите каквото си искате, а когато дойдат избори ще дойдем във вашата махала и ще гласувате за нас, за да можем да останем пак на власт. Това се случва от 20 години. 

Това каза зам.-председателят на ПП "Възраждане" Петър Петров в студиото на "Денят ON AIR". Припомняме, че неговата партия направи протест срещу беззаконието и насилието в държавата пред парламента. 

"Проблемът е в закона. Има хора със свидетелства за съдимост, които са дълги над 20 страници. Много често битовата престъпност се наказва с неефективни присъди, а точно от това страда обикновеният човек. Безнаказаността съсипва държавата ни", заяви той пред Bulgaria ON AIR.

Адвокатът и член на партията Цветелина Узунова поясни, че те не се борят срещу различните етноси или малцинства, а срещу нечестното прилагане на закона към когото и да е. 

По думите на Петров, у нас ако бъдеш нападнат докато си вкъщи не можеш адекватно да защитиш себе си или имота си, тъй като използването на оръжие е прекалено ограничено. 

"Невъзможността да защитаваме адекватно частната си собственост е атавизъм от предния политически режим. Ние скочихме в демокрацията, но не променихме някои несъвпадащи с нея практики и закони", посочи зам.-председателят на ПП "Възражданe".

Вижте целия разговор във видеото.

fallback
Още от Денят ON AIR
fallback