Денят ON AIR

Всеки делник от 19:30
още

Бойните самолети разединиха "Обединени патриоти". Какво да очакваме?

Комуникацията е дефицитна, призна депутатът от ВМРО Атанас Стоянов

16.01.2019 | 20:53 Автор: Тодор Петров
Бойните самолети разединиха "Обединени патриоти". Какво да очакваме?

Има ли напрежение в малката коалиция след избора на изтребителите F-16? ВМРО подкрепи даването на мандат на правителството за преговори със САЩ, но от НФСБ и "Атака" гласуваха против.

"Днес е добър ден за българската авиация. Факт е, две от партиите не подкрепиха предложението на правителстото. Чакат ни динамични дни, има много какво да си кажем и трябва да си го кажем максимално бързо. Не е важно котката дали е бяла или черна, въпросът е да лови мишки. Нашата цел е да има коефициент на полезно действие", коментира депутатът от ВМРО и "Обединени патриоти" Атанас Стоянов.

По думите му комуникацията в "Обединени патриоти" е дефицитна. А от името на ВМРО Стоянов заяви, че причината не е в партията на Красимир Каракачанов.

Пред Bulgaria ON AIR Стоянов посочи още, че лидерите на "Атака" и НФСБ изказват своите тези през партийните си телевизии, а не в диалог с ВМРО.

"Каракачанов е човекът, който с конкретни действия предопредели крайното положително решение", подчерта гостът в предаването "Денят ON AIR", визирайки даването на мандат на кабинета за преговори със САЩ.

Атанас Стоянов увери, че ще се търсят максимално добри условия за България в 3 аспекта - цена, срок и плащане на новите изтребители.

Вижте видеото с целия разговор.